Om os

Hvad kan man finde på webshoppen?

 

Webshoppen udbyder en lang række hobby- og krea produkter til dig, som elsker at udfolde dig kreativt. Her kan finde tilbehør til skolebrug, herunder viskelædere, blyanter med og uden farve, tuscher, penalhuse samt DIY-sæt til også at lave dine egne viskelædere.

 

Viskelæder

Ved at lave sine egne viskelædere kan man selv bestemme både farve, størrelse og form, hvilket vil gøre dem personlige og unikke - og så er det sjovt! Herudover finder man også alt til dekoration. Vi sælger magneter både som man selv kan farvelægge og dekorere og nogle som allerede er færdige og klar til at hænge på køleskabet.

 

Tuscher

Til at dekorere diverse overflader med, har vi også alle slags tuscher til at sætte et farverigt præg på dine projekter, herunder magiske tuscher, tuscher til farvelægning af fimoler, glasoverflader, til overstregning og meget mere.

 

Dekoration

 

Til dekoration har vi pynt til at hænge på væggene såsom drømmefangere, der eventuelt smukt kan pynte ved din seng. Vi sælger al slags pynt til borddekorationer såsom muslingeskaller, dekorative sten også i både glas og plastik, matte eller med shimmer. Vi sælger farverige eller seje sorte og hvide pom poms til eksempelvis slim. Pailletter er også altid et farverigt indslag i dekoration, og af dem har vi mange forskellige slags af til for eksempel dekoration af slim og smykker. De fås i lyserød, guld, blå, grøn og passer til lige nøjagtigt det, som du synes skal have en smuk og glansfuld overflade.

 

DIY 

På webshoppen finder du også DIY-sæt, som gør det overskueligt, nemt og enkelt at lave dine kreative projekter. Vi har både sæt til hjemmelavet sæbe med skønne dufte, sæt til at lave blødgørende og plejende læbepomade samt et sæt til at lave din egen mascara. Ved at lave din egen sæbe eller Make Up ved du præcis, hvilke ingredienser der kommer i det, som gør, at man kan være helt rolig og sikker på, at man kan tåle produktet.

 

Slim

 

Slim er sjovt at lege med, sjovt at lave og dette kan gøres på mange måder med præcist det pynt og i lige de farver, som du godt kan lide. Vi sælger herfor lim til at lave slim, DIY-sæt, foam bolls, fishbowl beads og slim-tilbehør såsom lufttætte beholdere, vandperler, glimmer til slim med meget mere.

 

Filtning

 

Til filtning har vi kartet uld i alle nuancer - lilla, lyserød, brun, grøn, rød, gul og meget mere og de kommer i pakker, tre matchende farver ad gangen, hvor man her kan vælge, hvilken farveblanding man har lyst til at filte med. Herudover er der redskaber til filtning, filtenåle i en sampak med tre størrelser og filtepude.

 

Stickers og dekorationstape

 

Skal der bruges dekorativt tape eller måske stickers til dine projekter for at gøre dem helt unikke? Så er det også at finde her! Webshoppen tilbyder her et stort udvalg i alle regnbuens farver og med uendeligt mange motiver.

 

Fimo ler 

 

Fimoler er en slags ler, der er fremstillet af polymer ler og som kan bruges til mange kreative projekter. En af de fantastiske ting ved fimoler er, at det kan foreviges ved at sættes i ovnen ved 110 grader i bare cirka 30 minutter.

At være kreativ med fimoler er en oplagt aktivitet for børn og voksne og fås i flere forskellige udgaver, der kan anvendes af både nybegyndere og garvede craftere.

De tre udgaver af fimoler, der findes på webshoppen er FIMO Soft, FIMO Kids og FIMO Effect.

Fimo soft er en andeles blød formel, der ikke skal æltes først, hvorfor den er meget nem at arbejde med. FIMO soft er velegnet til alle aldersgrupper og har et utal af anvendelsesmuligheder.

FIMO kids er er en blød og smidig ler og derfor specielt velegnet til børn.

FIMO Effect fås i mange forskellige flotte effektfarver og kommer også pakkevist større. Disse omfatter glitterfarver, pastelfarver, ædelstenfarver og meget mere. I serien her vil du også kunne finde gennemsigtigt og selvlysende fimoler. FIMO effect er perfekt til de lidt mere kompliceret projekter, men i den grad også til nybegynderen, der ønsker noget specielt.

 

Pearl clay, Silk clay og Foam clay

 

Udover fimoler der hærdes i ovnen, kan man også på webshoppen få lufttørrende ler, der som selvsigende tørres ved stuetemperatur og er helt hærdet efter 24 timer. Af andre modelleringsasser kan man på webshoppen finde Pearl Clay, Silk Clay samt Foam Clay, som alle er lermasser til at forme figuere, beklæde overflader, lave nøgleringe, pynte mobilcovers med mere.

 

Krympeplast

 

På webshoppen finder du også det populære og sjove krympeplast, der krymper, bliver hårdt og tykt efter en tur i ovnen, hvor det derefter kan bruges til smykker, nøgleringe, julepynt eller magneter. Krympeplasten findes både med eller uden motiv - man kan derfor selv dekorere og farvelægge det som man vil for at få præcist det design, man gerne vil have. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

 

Lys fremstilling

 

Til lysfremstilling tilbyder webshoppen også flere forskellige slags voks til at lave sine egne lys. Denne aktivitet er super hyggelig og faktisk egnet til alle aldersgrupper, selv de små. Vokslys der ikke skal dryppes som normal stearin er nemlig også at finde her, og så undgår man den varme flydende masse, som i det ivrige små hænder kan ende lidt uheldigt. Vi tilbyder voks i mange farver, med eller uden duft og til billige priser.

 

Maling

Til de kreative med en malerpensel fås også både hobbymaling samt tekstilmaling. Hobbymaling kan bruges til at male langt de fleste overflader, hvor tekstil maling er designet til at male på tøj eller andet tekstil materiale.

 

Smykker og smykkefremstilling

 

Hvis man elsker at lave smykker, har vi på webshoppen alt til fremstilling af både armbånd, ankelkæder, halskæder og øreringe. Perler kan man finde i et utal af farver, forme og motiver og de findes både i glas, plastik, ler, træ og meget andet materiale således at man helt selv kan designe sine drømmersmykker. Til at lave smykker kan det være essentielt med tråd, hobbytænger, forsølvet eller forgyldet smykkebeslag og alt dette tilbyder webshoppen også med et stort udvalg og til billige priser.

 

Opbevaring

 

Opbevaring til sine kreative projekter tilbyder webshoppen også i form af en lille trækommode, skuffe med spejl, sorteringskasser til perler eller andre smykkedele eller lignende.

 

Merchandise 

 

På webshoppen finder du også Ervill Merchandise, som er til dig, der nyder at følge med på Youtube kanalen ”Maria Ervill” og som ønsker at eje enten en t-shirt, en tegneblok, en kuglepen eller andet med det Youtube kanalens logo på.

}